2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları ağır beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı cesim binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Projeye en akla yatkın Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı doğruca kolayca açılan ve ordu grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nezdinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Bu kapılar asıl olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır yürütmek üzere iki gruba ayrılır.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sebebiyle ivedili durumlarda binanızın emniyetliğini katkısızlayabilirsiniz.

Olası bir felaketle önlaşıldığında yapıda kâin insanların dışarıya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi dâhilin rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya biricik katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlamlanır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir binası vardır.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında birey ve esrar kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince yüce ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış yönüne selim ürkü bar kolu bulunmasıdır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yekta kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı Yangın Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir korku anında kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak örgüda olmalıdır.

Patlama evet da rastgele bir yangın vakasına karşı güvenli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son tabaka çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en üs Yangın Çıkış Kapısı kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Dolgu kullanılarak kapı Yangın Kapısı Fiyatları abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mahir personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu yazgımızda;

Report this wiki page