En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın bapları kullanım meydanına göre, rengine nazaran ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan paradigma sınıflandırması süflidaki gibidir

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Yangın esnasında ilk akla mevrut güvenliktir. Asayiş hususunda yangının çıbanlangıcından son aşamasına kadar sorunlevselliğini kullanacak olan ekipmanların başında yangın bapları gelmektedir.

Yangın kapısında kilit ve sektör mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları yaşamsal ögönen taşımakta olup maliyetten kısmak amacıyla antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak yer belirlenmelidir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına nazaran makul yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış baplarının) belli durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Elektrikler kesik evetğunda bile geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu hatlar ciddi durumların tarik göstericisidir.

Sertifikasız yangın bapları da normal maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları dâhilin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar konuşu bir almaşık sunar.

Dünya üzerinde yangın konusunda; konutlar da dahil çıkmak üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması ıztırari başüstüneğundan en geniş standartlardan birisi BS doğrusu İngiliz Standardıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak değsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla sınai tesislerde dü farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu uydurmak muhtevain kullanılmaktadırlar.

Bina sahipleri, yöneticileri veya yangın eminğinden mesuliyetli eşhas aşağıdaki Yangın Kapısı Yoklama Kılavuzunu çok maliyetli bulabilir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kenarınöbet firmalar yangın bapsı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Mono blok beden kuruluşsı kol sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin mideinden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine bağlanması ile sağlamlanmaktadır.

Ancak temelde “Binaların Yangın Kapısı Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yaraşır görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli mebdelı kriterler bakış önüne allıkınarak hüküm verilmektedir. Özellikle yakın bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page